Årets vinner av kr. 20000,-

Intetanende satt den heldige på skoleavslutningen og ble overrasket da Sterk&Klar-formidler, Håvard Høyland, annonserte vinneren. 

Alkoholfri ungdomstid lønner seg. Alle 8.klassinger som begynner på en Sterk&Klar-skole, får tilbud om å underskrive en avtale der de lover å ikke bruke noen rusmidler så lenge de går på ungdomsskolen. Hvis man overholder avtalen, er man med i trekningen av kr. 20 000,- til førerkortopplæring.

Av de som underskrev avtalen høsten 2014, var det 450 som bekreftet at avtalen var overholdt. Trekning av vinner ble gjort på Bergen Nord politistasjonsdistrikt, tirsdag 30. mai.

I går, onsdag 21. juni, satte Sterk&Klar-formidler Håvard Høyland kursen mot skoleavslutningen ved Husabø ungdomsskole. Det var nemlig her vinneren uvitende satt i salen og skulle bli overrasket med den gledelige nyheten. Høyland kunne melde tilbake at det var stor begeistring da vinneren ble ropt opp.

Vi gratulerer Alexander Horpestad med premien og vel gjennomført alkoholfri ungdomsskoletid!

En stor gratulasjon går også til de andre 449 elevene som overholdt avtalen disse tre årene. Takk også til alle foreldrene som har stilt opp på våre foreldretreff og vist et viktig engasjement. Vi ønsker dere lykke til videre og håper erfaringene fra Sterk&Klar videreføres også på videregående.

Og til sist, en takk til alle Sterk&Klar-skolene for et godt samarbeid. Med dette, ønsker vi alle en riktig god sommer!